Vila Šmarnica

KO SI ZAŽELIMO ODDIHA

Naša želja je, da se domov vračate spočiti in sproščeni. Zato vas vabimo na to lepo mesto v naravi, ki vas bo napolnilo napolni s spokojnostjo in kjer si boste nabrali novih moči. Tukaj lahko počnete tisto, v čem uživate: dolgi sprehodi ali kolesarjenje, piknik in poležavanje na travi ali v viseči mreži, popoldanski dremež ali pa končno čas za branje knjige…ali pa za to, da veselo ne počnete ničesar.

Vila Šmarnica je za vas idealna, če hočete pustite urbani vrvež za sabo in če si želite sproščujočega miru. Približali se boste naravi in sebi, se spočili in regenerirali. Po nekaj dneh v Vili Šmarnici boste spet kot prerojeni.

Vila Šmarnica se nahaja poleg vinograda s trto Šmarnico. Vila je zato, ker skriva v sebi vso moderno udobje – je elegantno mimalistična, z udobnimi posteljami, razkošno prho in nenazadnje s čudovito teraso, kjer lahko posedate od zgodnje pomladi do pozne jeseni in uživate v sončnih žarkih, tišini in miru.

V vili lahko postrežemo z zajtrkom, po dogovoru pa organiziramo tudi kosilo in večerjo. Zajtrk vam prinesemo v lični košarici tako da zajtrkujete v zasebnosti na svoji terasi. Hrana, ki vam jo ponudimo je pripravljena iz lokalnih izdelkov, najrajši z zelenjavo in sadjem iz našega vrta in sadovnjaka. Za našo kuhinjo so značilne regionalne jedi katerim dodamo ščepec sveta. Z veseljem poskrbimo za vegetarijance in vegane.

Ker poznamo Goričko kot svoj žep točno vemo, kje je kaj lepega za videti, kaj finega za okusiti in kaj zanimivega za doživeti.

POČITNISKA HIŠA VILA ŠMARNICA

ZA TISTE, KI ŽELITE VEČ | MINI RETREAT “POMALE”

Potrebujete še več sprostitve? Tudi to je mogoče, kajti za vas organiziramo ure meditacije in sproščanja. Vaje se izvajajo na vseh nivojih. Ta nabor dejavnosti poudarja sproščujoči učinek bivanja v naravi. Program prilagodimo vašim željam. Če si želite bolj intenzivnega pristopa k stresu in napetosti je lahko za vas zanimiva delavnica Celostno obvladovanje stresa.

  • Individualna jutranja ali večerna meditacija ali delavnica sproščanja (45€, sklop štirih meditacij 160€).
  • Individulna kreativna delavnica (dopoldnasko ali popoldansko ustvarjanje v naravi, 2,5 ure/90€ / vključno z materialom, vodi akademski slikar).

Popust ´Pridita dva´– drugi gost se udeleži delavnic zastonj.

The body benefits from movement. The mind benefits from stillness.

-(Shirley Archer)