Vila Šmarnica

ODDHIH V NARAVI

Naša želja je, da se domov vračate spočiti in sproščeni. Zato vas vabimo na to cudovito mesto v naravi, ki vas bo napolnilo s spokojnostjo in kjer si boste nabrali novih moči. Tukaj imate koncno cas da se posvetite tistemu, v čemur uživate: sprehodi ali kolesarjenje, piknik in poležavanje na travi ali v viseči mreži, popoldanski dremež ali pa čas za branje knjige in sanjarjenje…ali pa za to, da veselo ne počnete ničesar.

Vila Šmarnica je za vas idealna, če hočete pustite urbani vrvež za sabo in če si želite sproščujočega miru. Približali se boste naravi in sebi, se spočili in regenerirali. Po nekaj dneh v Vili Šmarnici boste spet kot prerojeni.

Kaj ponuja Vila Smarnica

Vila Šmarnica se nahaja poleg vinograda s trto Šmarnico. Pod streho vile gnezdijo Smarnice , Vila je zato, ker skriva v sebi vso moderno udobje – je elegantno mimalistična, z udobnimi posteljami, razkošno prho in nenazadnje s čudovito teraso, kjer lahko posedate od zgodnje pomladi do pozne jeseni (in celo pozimi, res!) in uživate v sončnih žarkih, tišini in miru.

V vili lahko postrežemo z zajtrkom, po dogovoru pa organiziramo tudi kosilo in večerjo. Zajtrk vam prinesemo v lični košarici tako da zajtrkujete v zasebnosti na svoji terasi. Z veseljem poskrbimo za vegetarijance in vegane.

Ker poznamo Goričko kot svoj žep točno vemo, kje je kaj lepega za videti, kaj finega za okusiti in kaj zanimivega za doživeti.

POČITNISKA HIŠA VILA ŠMARNICA

MINI RETREAT “POMALE”

Potrebujete še več sprostitve? Tudi to je mogoče, kajti za vas organiziramo ure meditacije in sproščanja. Vaje se izvajajo na vseh nivojih. Ta nabor dejavnosti poudarja sproščujoči učinek bivanja v naravi. Program prilagodimo vašim željam. Če si želite bolj intenzivnega pristopa k temam stres in napetost je lahko za vas zanimiva vikend delavnica obvladovanja stresa.

  • Individualna jutranja ali večerna meditacija ali delavnica sproščanja (45€, sklop štirih meditacij 160€).
  • Individulna kreativna delavnica (dopoldnasko ali popoldansko ustvarjanje v naravi, 2,5 ure/90€ / vključno z materialom, vodi akademski slikar).

Popust ´Pridita dva´– drugi gost se udeleži delavnic zastonj.

The body benefits from movement. The mind benefits from stillness.

-(Shirley Archer)